Ioana CONSTANTIN

Secretar General Adj

Biografie

29 de ani, București, secretar general adjunct al Partidului Mișcarea Populară, este economist și specialist în comunicare.

A fost secretar de stat (decembrie 2019 – februarie 2020) în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București și a Facultății de Management, SNSPA, unde a și predat discipline precum Management, Etică în afaceri, Afaceri pe Internet.

A lucrat în consiliere și orientare profesională pentru tinerii care urmau studii de licență în domeniul științelor comunicării.

PROGRAM

Sectorul 1 să redevină Capitala Capitalei!

Mai puține taxe și impozite, mai multă transparență

Reducem taxele și impozitele și publicăm toate contractele și facturile. Oprim risipa banilor publici în cel mai bogat sector din București.

Educație de calitate. Sector prietenos cu copiii
Creșe, grădinițe, școli moderne și sigure. Creștem bugetul burselor pentru elevi.
Locuri de joacă sigure și curate. Trotuare accesibile pentru mamă și copil. Deschidem curțile școlilor pentru activități recreative și sportive.

Sănătate de calitate
Spitale sigure și curate, dotate cu echipamente moderne. Acces rapid la servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii sectorului 1.

Mai puțin timp pierdut în trafic,mai mult timp liber de calitate
Transport public civilizat, curat și rapid. Transport alternativ facil. Extinderea suprafețelor dedicate pistelor pentru biciclete.Locuri noi de parcare gratuite pentru rezidenți. Construim minimum 15.000 locuri de parcare.

Oraș verde și viață sănătoasă
Oprim depozitările ilegale de deșeuri. Împădurim suprafețele abandonate. În fiecare cartier, construim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunității.

Sprijinim producătorii autohtoniPiețe moderne și curate cu produse proaspete de la producătorii români. Aducem producătorii mai aproape de dvs. prin piețe volante în fiecare cartier.

Încălzire fără pierderi și cu uncost mai mic
Investim pentru un sistem de încălzire care să facă față nevoilor din sector. Amplasăm panouri solare pe fiecare casă și pe fiecare bloc.

Finalizăm reabilitarea tuturor blocurilor din sector și modernizăm toate lifturile

Străzi curate și asfaltate
Un sector curat înseamnă respect pentru fiecare locuitor și mai multaer curat.

Siguranță și ordine publică
Fiecare cetățean trebuie să se simtăîn siguranță în orice cartier din sectorul nostru. Amplasăm camere de luat vederi pe fiecare stradă din sectorul 1.

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect